De slipjes specialist van Nederland met vele slipjes aanbiedingen!

CORRIGEREND SLIPJE

Een corrigerende corrigerend slipje

Corrigerend slipje zijn er in diverse modellen en kleuren. Als je een corrigerend slipje aan wil schaffen moet je rekening houden waar je het onder wilt dragen. Maar ook je figuur is bepalend wat voor soort corrigerend slipje je het beste aan kunt schaffen. Misschien een corrigerend slipje met een pijpje of een met een verhoogde taille zodat ook je maag erin wegvalt.

HET CORRIGERENDE CORRIGEREND SLIPJE VAN MAGIC

Magic heeft verschillende corrigerend slipje. De high waist short geeft het effect dat u kilo’s lichter bent. Het creëert een plattere buik en corrigeert alle oneffenheden rond de taille en heupen. Ideaal om te dragen onder dunnere kleding en door de siliconen band aan de bovenzijde wordt afzakken voorkomen.

MAGIC SLIMSHORT

Wilt u echt een maatje slanker zijn in dat ene leuke jurkje of in die strakke lange broek kies dan voor Magic Slimshort. Deze Slimshort is onzichtbaar onder dunne bovenkleding. Door de speciale breitechniek corrigeert de slimshort ongewenste rondingen van heupen en buik. Tevens worden de billen gelift en zorgt het materiaal voor een aangenaam draagcomfort.

MAGIC SLIMSHAPER

Een Magic Slimshaper geeft steun aan de ongewenste rondingen van heupen en buik. Door de verhoogde taille wordt ook de probleemzone rondom het middenrif gecorrigeerd. De Magic Slimshaper sluit als een tweede huid om uw lichaam door de hoge elasticiteit van het materiaal wat is gebruikt. Dit corrigerend slipje is uitstekend geschikt voor onder een tricot jurkje. Door het gladde materiaal wat is gebruikt zie je het onder gladde stoffen niet zitten.

CONTROLBODY CORRIGEREND SLIPJE

Het merk Controlbody heeft een mooi corrigerend slipje in de kleur zwart en huid. Het materiaal waarvan de corrigerend slipjes zijn gemaakt is een glad breisel met een verhoogde taille. Door aloë Vera aan de stof toe te voegen hebben de corrigerend slipjes een aangename geur die tot ongeveer 4 wasbeurten blijft ruiken. Rondom het buikgedeelte is de slip extra verstevigt waardoor onaangename rolletjes mooi gladtrekken. De corrigerend slipjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende kwaliteiten Controlbody Basis,Controlbody Plus en Controlbody Gold.

CONTROLBODY CORRIGEREND SHORT CORRIGEREND SLIPJE

Om zowel de buikzone als het heupgedeelte te corrigeren kunt U het beste een corrigerend short corrigerend slipje aanschaffen. Dit corrigerend slipje heeft langere pijpjes waardoor de heupen en bovenbenen worden gecorrigeerd. In de meeste gevallen is ook het taille gedeelte verhoogd waardoor het buikgedeelte slank makend wordt afgekleed. Het materiaal wat is gebruikt voor het Controlbody Short is van zachte kwaliteit die dicht bij een katoen kwaliteit komt. Het corrigerende short van Controlbody kan makkelijk in de zomerdag gedragen worden omdat het niet extra warm is. Tevens zijn corrigerend slipje ondersteunend voor de rug.