De slipjes specialist van Nederland met vele slipjes aanbiedingen!

Kinderslipje uitzoeken

Net als voor de volwassenen heeft Ten Cate kinderslipjes voor jongens en meisjes. Een kinderslipje wordt gemaakt van een katoenen kwaliteit met elasthan erin. Er zijn diverse modellen en kleuren van te krijgen. Ten Cate kinderslipjes springt in op wat een jong kind of een tiener aan zijn of haar billetjes wil. Door het zachte materiaal wat wordt gebruikt zitten de slipjes comfortabel en hebben en perfecte pasvorm.

YOUNG BASIC

Young Basic zijn slipjes voor meisjes en jongens van maat 92 tot en met 176. Voor de meisjes zijn er twee modellen. Het slipje model en het short model. Beide modellen zijn in vier verschillende kleuren te leveren. Wit, licht roze, lavendel en fuchsia. De modellen zijn afgewerkt met een elastisch bandje aan de bovenzijde en langs de beenuitsnijdingen. Tevens is aan de bovenzijde van de slipjes een lief strikje erop genaaid hetgeen een bijzonder uiterlijk geeft. Voor de jongens is er een stoere boxershort die in vier kleuren wordt geleverd. Wit, zwart, donker blauw en grijs mêlee. De bovenrand is afgewerkt met een brede elastiek in dezelfde kleur als de short. Bij de Young basic slipjes zijn bijpassende hemdjes met spaghetti bandjes voor de meisjes en een singlet model voor zowel de meisjes als de jongens.

TEENS BASIC

Slipjes en Short uit de serie teens basic is er alleen voor meisjes vanaf maat 140. Door het stoere uiterlijk van de modellen slipjes zijn ze leuk om naar te kijken en fijn om te dragen. De kleuren zijn aangepast aan de leeftijd van de meisjes. Wit, zwart en grijs mêlee. Het slipje en de short hebben aan de bovenzijde een bredere elastische band wat zorgt voor het stoere uiterlijk. Bijpassend zijn er topjes, bh’s en een hemdje met spaghetti bandjes. De bh’s zijn alleen te leveren in aa-cup en a-cup.

MODE IN KINDERSLIPJES

Ten Cate brengt twee keer per jaar voor jongens en meisjes een slipje in modische kleuren. De printjes die gebruikt zijn, worden ieder seizoen aangepast in een andere kleur. Aan de bovenzijde is het slipje afgewerkt met een brede elastische band in de kleur van het slipje. Bijpassend is er voor de jongens een sleevless shirt met ronde hals in de kleuren van het slipje. Voor de meisjes is er een bijpassende bh en een hemdje met spaghetti bandjes in de kleur van het seizoen. De maten van het slipje lopen van 92/104 tot en met 158/164.

TEN CATE ACTIE

Twee maal per jaar heeft Ten Cate een actie in ondergoed. In de maanden juni en december kunt u bij ons op de webshop terecht voor een aantrekkelijke korting op de kinderslipjes voor jongens en meisjes.