De slipjes specialist van Nederland met vele slipjes aanbiedingen!

Mey dames slipjes

Mey dames slipjes zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. De basis 2000 alleen leverbaar in wit. Mey Emotion slipjes leverbaar in verschillende kleuren ook modische kleuren. Mey lights slipjes leverbaar in vier verschillende kleuren. Mey triniti in wit en poeder kleur te leveren. Mey only lycra in wit, poeder en zwart leverbaar. Mey illusion is te leveren in drie kleuren. Mey soft shape is leverbaar in standaard kleuren maar ook ieder seizoen in een mode kleur. Mey Cream is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van slips. Leverbaar in twee kleuren.

MEY BASIS 2000

Mey basis 2000 is een klassieke dames slip in een katoen kwaliteit en met een ingeregen elastiek. Deze slipjes zijn geschikt om aan te schaffen voor mensen in een verzorginghuis of een verpleeghuis. De slipjes kunnen op een hoge temperatuur gewassen worden. Dit slipje is  te leveren in vier modellen. Het midi slipje, maxi slipje, een boxershort en een long boxer. De long boxer is een goede slip om incontinentie materiaal in te dragen.

MEY EMOTION SLIPJES

Mey Emotion slipjes bestaat uit een viscose kwaliteit met polyamide en elasthan. De modellen die gemaakt worden in Emotion slipjes zijn een string, mini slipje, jazz pants, maxi slipje en een boxershortje. De meeste modellen zijn standaard te leveren in wit, champagne, zwart en huid kleur. Ieder seizoen worden daar 1 of meerdere mode kleuren aan toegevoegd. Mey Emotion slipjes zijn zacht op de huid en hebben een gladde buiten kant waar Uw kleding fijn overheen glijd. Aan de bovenzijde is een Emotion slipje afgewerkt met een brede dubbele elastische band.

MEY LIGHTS SLIPJES

Mey lights slipjes worden gemaakt van  katoen met viscose. Een mooie dunne kwaliteit met een hoog draagcomfort. Het Mey lights slipje is leverbaar in zeven verschillende modellen waarvan  de hip pants en de panty een hardloper is. Deze slipjes met een kort pijpje zijn geschikt om onder een pantalon te dragen omdat je de naadjes dan niet ziet zitten.  Alle modellen van Mey Lights slipjes zijn naadloos gebreid.

MEY TRINITI

Mey Triniti is een slipje gemaakt van Peru gekamde katoen. Door deze katoen is er een mooie glans op dit slipje. Het slipje wordt gemaakt in twee modellen bikini slipje en maxi slipje. De been uitsnijding en de bovenzijde is afgewerkt met een mooi elastisch randje. Deze slipjes zijn te leveren in twee kleuren wit en poeder.

MEY ONLY LYCRA

Mey Only Lycra slipjes  zijn gemaakt van katoen en viscose. De slipjes hebben een perfecte pasvorm door het stretch effect wat in het slipje zit. Only Lycra kent twee modellen het maxi slipje en de boxershort. Beide modellen slipjes zijn te leveren in wit, poeder en zwart.

MEY ILLUSION

Een Mey illusion slipje is gemaakt van een polyamide kwaliteit met elasthan. Doordat het slipje geen naden en zomen heeft is het perfect draagbaar onder strakke kleding. Bij het dragen van dit slipje heb je de beleving geen slipje aan te hebben.  Mey Illusion slipjes zijn er in drie modellen tanga slipje, hipster en short. Er zijn drie standaard kleuren wit, huid en zwart.

MEY SOFT SHAPE

Vier modellen Mey soft shape slipjes zijn er. String, mini slipje, hipster en een short. Wit, zwart en huid zijn standaard kleuren. Ieder seizoen komt hier een seizoen kleur bij. Door de fijne afwerking aan de bovenzijde en bij de beenuitsnijding heeft u geen idee een slipje te dragen. Door het gladde materiaal wat is gebruikt glijd de bovenkleding fijn over de onderkleding.

MEY CREAM SLIPJES

Mey Cream slipjes zijn slipjes die bestaan uit proteïne, modal en elasthan. Het slipje geeft een heerlijk zacht gevoel op de huid en is huidvriendelijk. Mey cream slipjes  zijn te leveren in drie modellen. Mini slipje, highleg en een shortje.