De slipjes specialist van Nederland met vele slipjes aanbiedingen!

Slipje bij een bh

Nog veel te weinig worden er complete setjes gekocht door u als consument. Koopt u een bh koop er ook eens een bijpassend slipje bij. Tegenwoordig zijn de slipjes voor bij een bh een lust voor het oog. Er worden mooie microvezels gebruikt die aangenaam voelen op de huid. De kruisjes zijn altijd van katoen. Ook worden er verschillende modellen bij een bh gebracht. Zowel de string als een tai slipje als maxi slipje zijn modellen die veelal bij een bh gemaakt worden. Bij het aanschaffen van een slipje bij een bh hebt u altijd een mooi setje waardoor u zich vrouwelijker zult voelen. U kunt onder andere terecht bij de webwinkel ondermodeshoppen.nl

SLOGGI BH MET BIJPASSEND SLIPJE

Sloggi brengt modellen bh’s op de markt met daarbij een bijpassend slipje. De slipjes van Sloggi die bij deze bh’s horen zijn standaard in de kleur huid, wit en zwart. Ieder seizoen hebben ze een mode kleur zowel in de bh als in de slips. De slipjes die ze bij deze bh’s maken zijn er in drie verschillende modellen. String, Hipster en Short. De slipjes zijn afgewerkt met platte naden waardoor ze niet zichtbaar zijn onder de kleding die U draagt. Het materiaal wat is gebruikt voor deze slipjes is van een synthetisch doek. Vrij nieuw op de markt is het slipje van Sloggi van een katoen kwaliteit met elasthan voor de rek.

WOW WAT EEN MOOI SLIPJE!

Wow wat mooi! Eindelijk een bh die goed past een mooie L-shape heeft maar ook nog eens een bijpassende slip. Deze bijpassende slipjes worden gemaakt in een hipster model of een string. Leverbaar in de kleur van de bh. Door deze bijpassende slipjes te dragen krijg je echt het Wow wat mooi! Effect. De slipjes zijn laag van model zodat deze niet onder een heupbroek uit komen. Verder zijn de slipjes afgewerkt met een mooi elastisch randje.

SLIPJES BIJ CHANTELLE BH

Ook bij een Chantelle bh zijn bijpassende slipjes. Zowel een wat hogere string als een tai slipje zijn te leveren in de kleuren van de Chantelle bh. Maar ook de wat hogere corrigerende slip is bij een Chantelle bh te leveren. Door de perfecte pasvorm sluit deze slip mooi aan bij de billen. De slipjes zijn gemaakt van een hoge kwaliteit synthetisch materiaal wat kleur echt blijft ook na vele malen wassen, maar ook vorm vast blijft. Door het synthetische materiaal wat is gebruikt zijn de slips na het wassen zo droog. De gladde stof zorgt ervoor dat de bovenkleding over het slipje glijd en niet stroeft zoals op een katoenen slip.

Voor meer informatie over slipjes, kijkt u dan gerust verder op slipje-kopen.nl. Ook kunnen wij ondermodeshoppen ten strengste aanbevelen voor het snel en eenvoudig bestellen van al uw ondermode of slipje.