De slipjes specialist van Nederland met vele slipjes aanbiedingen!

SLIPJE MEY HEREN

Mey heren slipjes zijn er in verschillende kwaliteit soorten. Mey heren noblesse, mey heren dry cotton, Mey heren noblesse trends en de modische series Mey Club en Mey Dynamic. Alle series zijn in verschillende modellen te leveren. Verder verschilt het uiterlijk van de slipjes vooral door de verschillende soorten materialen die gebruikt zijn. De afwerking aan de bovenzijde van de slipjes verschillen ook van elkaar. Door het gebruik van diverse stofmaterialen kun je als man ook voelen welk slipje prettig zit bij je.

MEY HEREN NOBLESSE

Mey heren noblesse is een katoenen kwaliteit. De katoen is van Peruaanse afkomst en wordt nog met de hand geplukt. Als eigenschap heeft deze katoen dat het een zachte kwaliteit is. Mey heren noblesse is alleen te leveren in de kleur wit. Er zijn verschillende modellen van deze slipjes. Zo is er een heupslip zonder gulp opening, een maxi slip met gulp opening, een sport slip met een zachte bovenband en een midi slip met gulp opening. Om het verhaal compleet te maken wordt Mey heren noblesse gemaakt in een short met gulp opening en een lange pantalon met gulp opening, maar ook een drie kwart pantalon behoort tot de collecte Mey heren noblesse.

MEY HEREN DRY COTTON

Mey heren Dry Cotton is een kwaliteit slipje van katoen met micro coolmax. Het vocht regulerende coolmax garen zorgt ervoor dat de huid 24 uur per dag op temperatuur blijft. Tevens is de stof van Dry cotton slipjes ademend en temperatuur regelend. Het vocht van het lichaam wordt naar de buitenzijde van de stof getransporteerd waar het dan ook blijft. Dit is dan ook het grote verschil met een katoenen kwaliteit. Het vocht gaat in de slipjes zitten en blijft daar waardoor je snel nat en klammig aanvoelt. Mey heren Dry cotton wordt gemaakt in vijf verschillende modellen. Jazzpants, heup slipje, strakke boxershort , losse boxershort en een lange pantalon. Al deze modellen zijn in twee kleuren te leveren namelijk wit en zwart.

MEY HEREN NOBLESSE TRENDS

Mey heren noblesse trends is dezelfde kwaliteit als Mey heren noblesse. De modellen slipjes zijn echter jonger van aanzien. Deze kwaliteit slipjes is te leveren in drie kleuren namelijk wit, donker blauw en zwart. Er worden vijf verschillende modellen gemaakt van Mey heren noblesse trends. Een jazzpant, midi slipje met gulp opening, een midi slip zonder gulp opening, strakke boxershort en een lange pantalon.

MEY CLUB

Mey Club is een polyamide kwaliteit die twee keer per jaar met een collectie shorts en slipjes komt voor heren. Streepjes, ruitjes en leuke kleuren dat is wat je als man wilt dragen onder je alledaagse pak. Short en slipjes die ook door vrouwen bewonderend worden bekeken. Door de zachte stof is dit slipje comfortabel om te dragen en mooi om te zien en gezien te worden.

MEY DYNAMIC

Deze kwaliteit is gemaakt van een bi-elastische katoenen stretch stof. De short en het slipje van deze kwaliteit komen twee keer per jaar met een nieuwe collectie. Ook hier vindt je leuke printjes, streepjes en ruitjes in de collectie.

Voor een zeer ruim assortiment Mey slipjes en ondermode kunt u terecht bij ondermodeshoppen.