De slipjes specialist van Nederland met vele slipjes aanbiedingen!

Modellen slipje van Sloggi

Er zijn verschillende soorten modellen van Sloggi slipjes. Zo kun je bestellen via de webshop een maxi slip, midi slip, tai slip, string slip, tanga slip, hipster en boxershort.  Al deze modellen zijn vaak in verschillende Sloggi kwaliteiten te leveren.

MAXI SLIP VOOR DAMES

Het maxi slipje voor dames heeft een naad aan de achterzijde. Dit is een kenmerk wat veel vrouwen kunnen onthouden als zij dezelfde slip willen aanschaffen. Dit is een basis model. De maxi slip is er ook met een verstevigd buikgedeelte Sloggi control genoemd. En net nieuw op de markt is de sloggi shape cotton. Een slip die zorgt voor een platte buik. Verder is er nog een maxi slip met een brede band aan de bovenzijde genaamd sloggi dubbel comfort. De bovenzijde van de band voelt zacht op de huid.

MAXI SLIPJE VOOR HEREN

De maxi slip voor heren is een slipje standaard met een gulp sluiting. Het slipje wordt alleen gemaakt in de katoenen kwaliteit. Wel worden er meerdere kleuren gebracht waaronder: donker blauw, zwart, wit en grijs.

MIDI SLIPJE VOOR DAMES

Een midi slip voor dames reikt tot op de heup. Het midi model wordt in verschillende materialen uitgevoerd zoals katoen, sensation die een hogere mesh dichtheid heeft en een fraaier uiterlijk omdat er glans op de slipjes ligt. De Sensual Fresh een vernieuwde kwaliteit van een vochtverwijderende microvezel. Tevens is deze slip ook bacterie werend en warmteregulerend door het gebruik van de microvezels. De slip heeft een sportief uiterlijk.

MIDI SLIP VOOR HEREN

De basis katoenen midi slip is een belangrijk model  slip voor de heren. Deze slip is te leveren in 5 verschillende kleuren en reikt tot aan de heupen. Een nieuwe slip in het assortiment wat zeker een aanrader is om te kopen is de basis midi slip contrast. Dit is ook een katoenen midi slip maar dan met een contrast kleur elastiek band aan de bovenzijde. De live midi slip ook van katoen is de meest simpele heren midi slip met een elastische band aan de bovenzijde. Spirit midi is een midi slip met contrast streepjes aan de zijkant.  Dit voor een moderne uitstraling van je  midi slipje.  Midi Active slip is een slip gemaakt van een piqué stof en is ideaal voor mannen die veel sporten. Deze midi slip ziet er  sportief uit.

SHORT VOOR DAMES

In diverse materialen is er een short voor dames te leveren uit het Sloggi assortiment. Het gladde shortje van synthetische materialen zitten mooi glad onder je kleding en zorgen er voor dat de bovenkleding goed over je short glijd. Sloggi light short is de bekende short van Sloggi met de mooie schulp randjes en plat afgewerkte randen die je niet onder je bovenkleding ziet zitten. De dubbel comfort short is een wat grovere katoenen short met een brede elastische band aan de bovenzijde. Het shortje  is voorzien van een twee laag badstof kruisje.

SHORT VOOR HEREN

De basis short voor heren is een katoenen short met twee verschillende lengte van pijpjes. De contrast short is hetzelfde als basis short alleen heeft deze  een contrasterende  band aan de bovenzijde.  De live collectie voor heren heeft een standaard short met een brede elastische band. Wil je een short met een sportief uiterlijk dan kom je uit bij Sloggi spirit en Sloggi Active. Sloggi spirit short is voorzien een horizontale gulp.

Voor een goed advies over welk slipje u het beste kunt kopen, kunt u ook terecht bij de webshop op ondermodeshoppen.nl