De slipjes specialist van Nederland met vele slipjes aanbiedingen!

Sloggi slipje

Sloggi slipje

Bij het aanschaffen van een Sloggi slipje moet je rekening houden met de maat die u draagt maar ook het gewenste model is belangrijk. Sloggi slipjes bestaan uit diverse modellen, kleuren en materialen. Nog steeds is het meest verkochte Sloggi slipje het slipje van katoen. De laatste jaren wordt echter het katoenen slipje verdrongen door de slipjes gemaakt van viscose en polyamide. Belangrijk is dat U een slipje koopt dat bij Uw gebruik past. Koop eerst eens één slipje voordat u gebruik maakt van de aanbieding 4 halen 3 betalen.

WAAROM KATOEN?

Waarom is het belangrijk om een katoenen slipje te kopen. Katoen heeft de eigenschap om vocht op te nemen hetgeen fijn is als je veel zweet en als het warm is. Het nadeel van een katoenen slip is dat deze lang vochtig blijft en slecht droogt na het wassen van de slipjes. Het katoenen slipje is echter wel huidvriendelijk. Iedereen kan wel tegen katoen terwijl dit niet zo is bij synthetische materialen. De katoenen slipjes van Sloggi worden gemaakt voor dames in de kleuren zwart, wit, huid en champagne. Voor de heren worden de Sloggi slipjes gemaakt in de kleuren grijs, wit, zwart, donker blauw.

WELK MODEL PAST BIJ U DAMES?

Een belangrijk gegeven is welk model voor de dames bij u past tijdens de aanschaf van een Sloggi slipje. Het kleinste model is de string. Deze is goed te dragen onder een broek. Omdat de string van sloggi geen randjes heeft zie je deze niet door de kleding zitten. Nog een model wat niet weg te denken is in het assortiment van Sloggi is het shortje gemaakt in verschillende materialen. Door het langere pijpje zie je het shortje niet door je kleding heen. Nog steeds is één van de hardlopers van de modellen voor dames het maxi slipje. Uitgevoerd met de naad midden op de rug of extra verstevigd aan de voorzijde van het slipje.

WELK MODEL PAST BIJ U HEREN?

Welk model is het meest geschikt voor u heren? Om hier achter te komen willen we graag weten welk beroep u doet. Afhankelijk of u een staand of zittend beroep hebt kunnen wij u adviseren om een maxi slip, heup slip of short aan te schaffen. De modellen bestaan uit verschillende materialen. De basis modellen van Sloggi slips voor heren zijn nog steeds de hardlopers. De slipjes worden gemaakt van 95% katoen en 5% elasthan. Dit is de enige kwaliteit die nog gemaakt wordt in een tanga model , verder is er nog een mini slipje, midi slipje en maxi slipje de short en de long short.

Het assortiment van Sloggi vindt u onder andere op de webwinkel Ondermodeshoppen. Wij van slipje-kopen.nl kunnen deze winkel van harte aanbevelen. Lage prijzen, supersnelle verzending en fantastische service.