De slipjes specialist van Nederland met vele slipjes aanbiedingen!

String

Een comfortabele string van mooi design en hoge kwaliteit stof: u bestelt deze online extra voordelig via Slipje-Kopen.nl, uw toegangspoort naar het beste ondergoed voor de scherpste prijs. Een goede string van het juiste merk is meestal prijzig. Daarom wijzen wij u op een fantastisch assortiment waarin u het beste slipje kopen kan. Klik door op een van de artikelen en ontdek het aanbod van modemania, dé online webwinkel waar de beste aanbiedingen te vinden zijn. Daarvan bestelt kwaliteit Strings van topmerken als:

1Dagactie.nl biedt hierin een uniek concept: dagelijks nieuwe aanbiedingen voor artikelen van topmerken. Een string van bovenstaande kwaliteitsmerken is daarom op 1Dagactie nog eens extra voordelig. Maar wees er snel bij: aanbiedingen zijn hoogstens 24 uur geldig!

De string: de moderne geschiedenis

De string is een kledingstuk dat al eeuwen lang, sommigen suggereren millennia, door stammen werd gedragen. Echter, de string wordt nog niet zo lang gedragen door het grote publiek. Pas sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw werd de string wereldwijd bekender, wat vooral in Brazilië is begonnen. In Zuid-Amerika gebruiken ze voor het woord ‘string’, de term ‘tanga’. Vandaar dat de twee termen regelmatig naast elkaar worden gebruikt in verschillende talen. Sinds 2003 is de string een van de snelst verkopende kledingstijlen ter wereld.

Online string bestellen

Vindt u de ideale string online op 1Dagactie.nl, dan kan u van deze webwinkel een uitstekende service verwachten. 1Dagactie.nl biedt namelijk de volgende voordelen:

  • Artikelen worden snel geleverd
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online betalen

En zoekt u advies bij het aanschaffen van een string? Dan helpen de deskundige medewerkers u tijdens werkdagen direct verder: online via chat of telefonisch. 1Dagactie.nl biedt hiermee niet alleen fantastische acties, maar zorgt dat u hier altijd tevreden over bent. Bezoek daarom snel de webwinkel en kies uw favoriete ondergoed van hoge kwaliteit in de online actiewinkel.